Produkty pro chonso tolosana (4)

Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného výrobku nazývaného "Sobrasada"; vzhledem k absenci omezujících aditiv je možné jej konzumovat čerstvý, sušený a/nebo zralý prostřednictvím procesu zrání-sušení. Formát: krabička 270g, sáček 3,6Kg